taller de cant coral

La Médiathèque en études catalanes de l'Université de Montréal i el Casal català del Quebec us conviden al Taller de cant coralen llengua catalana.


En aquest taller aprendreu el repertori musical clàssic del moviment de cant coral en llengua catalana, així com les tècniques vocals bàsiques per cantar-lo. El taller és gratuït i està obert als alumnes de català de la Université de Montréal, així com als membres del Casal català del Quebec. L'objectiu final d'aquest taller és el de crear la coral catalana per al Casal.
Horari 2012-2013: cada dijous de 18h a 19h30, a partir d'octubre

Lloc: sala per determinar, Pavelló Jean-Brillant, a l'Université de Montréal, a l'adreça 3200 rue Jean-Brillant (metro Université de Montréal o Côte-des-Neiges)
 
tècnica musical i coordinació: 
Chantal Barber - soprano i docent convidada a la Médiathèque en études catalanes -  Cette adresse courriel est protégée contre les robots spammeurs. Vous devez activer le JavaScript pour la visualiser.

representant de la Junta Permanent del Casal català del Quebec: 
Francine Nadal -  Cette adresse courriel est protégée contre les robots spammeurs. Vous devez activer le JavaScript pour la visualiser.