Expo Pep Torres - 28/05 au 11/06

Exposition de Pep Torres

Le cerveau d’un créateur sans limites

Du mercredi 28 mai 2014 au mercredi 11 juin 2014

Plongez dans le cerveau de l’un des créateurs et idéateurs les plus étonnants que vous ayez jamais rencontrés. Pep Torres est un générateur d’idées, renversant tant dans les domaines du marketing, que de la musique, du design, des concepts, du meuble, de l’invention ainsi que de l’activisme social. Jugé par le magazine Time comme l’un des meilleurs créateurs.

Coût : Entrée gratuite 

Information : dossier de presse

Lieu : HEC Montréal - Édifice Côte-Sainte-Catherine

Salle Tata communications (rez-de-jardin) 

PEP TORRESel miba, Museu d'Idees i Invents de Barcelona

Nascut a 1965, Pep Torres respon a un perfil d'home renaixentista i desenvolupa la seva activitat professional com a inventor, creatiu, consultor, ponent, dissenyador, escriptor o col.laborador en radio i TV.
 
Des de 2005 dirigeix l'estudi d'invenció i creativitat Stereonoise S.L.; una empresa dedicada al desenvolupament de nous productes, a la consultoria creativa i a generar ‘soroll mediàtic’ pels seus clients. Els seus invents i propostes creatives han donat la volta al món en múltiples ocasions i li han portat a ser portada de prestigiosos diaris com el Wall Street Journal i al 2006 a ser guardonat amb el Premi Ciutat de Barcelona en l'apartat Multimèdia per l'exposició “Futour, un tour pel futur”.
 
Donada la seva dilatada experiència entorn al món de la comunicació i la innovació, Pep Torres imparteix conferències i seminaris sobre innovació, creativitat i tècniques de màrqueting en Empreses, Escoles de negoci i Universitats per tota Espanya. Des de 2008 i durant 2 anys ha estat el creador i director d’ATTIC, la Fira Internacional d'Idees i Invents que se celebra anualment a la ciutat costanera de Vilanova i la Geltrú (Barcelona), també és jurat internacional de prestigioses fires d'innovació com Inpex a Pittsburgh, Inova a Zagreb, Euro Invent a Romania o British Invention Show a Londres.
 
Com a pas inevitable en la seva trajectòria professional, el 23 de març de 2011 obre el miba, Museu d'Idees i Invents de Barcelona. El primer espai permanent centrat en el món de la invenció que vertebra i vehicula la creativitat i la invenció a través de la inspiració, la formació, la comunicació i la relació amb els protagonistes de la innovació a tots els nivells. - See more at: http://www.mibamuseum.com/ca/darrera-el-miba#sthash.wNmBNyj7.dpuf

Séjours de l'IRL

Estades lingüístiques en territoris de parla catalana

L'Institut Ramon Llull organitza, conjuntament o amb la col·laboració d'altres institucions, estades de formació lingüística i cultural pensades per millorar la competència lingüística i els coneixements culturals dels estudiants de català de l'exterior per mitjà de cursos, conferències, visites i activitats complementàries.

XII Campus universitari de la llengua catalana

Estada lingüística d'estiu a Barcelona

 

Pays catalans