A punt. Curs de català. Llibre de l’alumne, 4

0 out of 5

Material del curs de català intermedi B2 del Casal català del Quebec i la Médiathèque en études catalanes de la Université de Montréal.

Category: A Punt

Description

Préstec exclusiu per a l’alumnat del curs de català intermedi B2 del Casal català del Quebec i la Médiathèque en études catalanes de la Université de Montréal.

A punt és un mètode d’aprenentatge de català, com a segona llengua, elaborat d’acord amb les directrius del Marc Europeu Comú de Referència per a les llengües: aprendre, ensenyar i avaluar del Consell d’Europa, amb un enfocament basat en l’acció, en el qual la tasca és la unitat essencial per a la programació i l’ensenyament. Una estructura clara i sistemàtica, unes activitats estimulants i variades, i una proposta de tasques finals en cada unitat permeten a l’alumne desenvolupar de manera eficaç i amena la competència comunicativa. Va adreçat a estudiants adolescents i adults de català que viuen tant als territoris de parla catalana com de fora, i fomenta el treball en col·laboració, que obre espais d’interacció i de negociació semblants als que els alumnes poden experimentar fora de l’aula.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “A punt. Curs de català. Llibre de l’alumne, 4”

Votre adresse courriel ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *