Curs de feminisme per microones

0 out of 5

Category: assaig

Description

Un cop sobre la taula per reforçar el paper del feminisme en la nostra societat. Sense embuts, sense mitges tintes, sense por. Amb humor. Imprescindible, urgent i en vena. Un curs de feminisme exprés, amb raons i arguments, dades i exemples, i, també, humor, ironia i un punt de sarcasme. Una obra necessària que denuncia el masclisme encobert en tots els àmbits de la nostra vida quotidiana –l’educació, la llengua, la cultura, els mitjans de comunicació, la política…– i que crida a fer-li front d’una manera radical: amb una revolució, la revolució feminista del segle XXI que ho canviarà tot, perquè canviarà les dones.

Natza Farré s’erigeix com una veu reivindicativa, entusiasta i rebel que escriu, des de l’inconformisme més absolut, que les dones han de ser feministes per naturalesa, pel simple fet de ser dones. Si no ho són, aquest llibre les acabarà de convèncer. Només així podran canviar el món.


NATZA FERRÉ

Vaig néixer a Barcelona l’hivern del 1972, quan encara no havia acabat la dictadura de Franco. Soc la petita de sis germans i la gran de la meva família. Treballo i he treballat a diversos mitjans de comunicació, escric cada setmana un article d’opinió al diari Ara i he publicat Curs de feminisme per microones (Ara Llibres) i Que no t’expliquin contes! (Amsterdam). He estat la comissària de l’exposició Feminista havies de ser i autora de l’obra de teatre IF (L’últim desig). També soc la creadora del podcast El nou paradigma, perpetrat conjuntament amb la Judit Martín. Suposo que em queden moltes coses per fer, però jo em quedaria mirant una llar de foc encesa sense fer res. A l’hivern.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Curs de feminisme per microones”

Votre adresse courriel ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *